KOHTAAMO-HANKE ON STARTANNUT

11 Huh

                                                                                                                    TIEDOTE 11.4.2012

 

KOHTAAMO- HANKE ON STARTANNUT                                             

–         Nuorten virtuaalisen ja fyysisen kohtaamisen uudet ympäristöt

 

Kohtaamo- hanke on aloittanut toimintansa maaliskuun puolessa välissä. Hanke on Joensuun kaupungin nuorisopalveluiden hallinnoima ESR-rahoitteinen nuorisotyön hanke, jonka osatoteuttajana toimii Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä ja siellä Niittylahden opisto. Hankkeen rahoitus kulkee ELY- keskuksen kautta.

 

Hankkeen tavoitteena on etsiä, löytää ja mallintaa uusia virtuaalisen nuorisotyön, medianuorisotyön ja verkkonuorisotyön menetelmiä yhdessä paikallisten nuorten, nuorisoalan ammattilaisten ja nuorisoalaa opiskelevien kanssa.  Hanke tarjoaa uusia oppimisympäristöjä tuleville alan ammattilaisille, mielekästä koulutusta alalla työskenteleville, sekä oppimisen ja kokeilemmisen elämyksiä nuorille. Hankkeen tarkoituksena on mallintaa uusia nuorisotyöllisiä menetelmiä, joissa kohtaava työ yhdistyy sujuvasti sekä verkossa, että fyysisessä tilassa. Hankkeen tavoitteena on tuottaa käyttökelpoisia menetelmiä nuorisotyön arkeen ja mallintaa näistä menetelmistä oppimiskokonaisuuksia, joita voidaan opettaa alan tuleville ammattilaisille.

 

Kohtaamo- hanke työllistää kaksi henkilöä. Joensuun kaupunki palkkasi 21.3 hankkeen projektipäälliköksi kulttuurituottaja AMK Hanna-Kaisa Lähteen Imatralta ja PKKY palkkasi 15.3 2012 hankkeen projektisuunnittelijaksi kasvatustieteen kandidaatti Sonja Issulan Tampereelta.

Hankkeen toimipiste sijaitsee Vyöhyke-talossa (Suvantokatu 1, Joensuu ) ja lisätietoja hankkeesta löytyy osoitteesta: www.kohtaamo.worldpress.com

 

Hankkeen tavoitteena on kevään aikana kartoittaa olemassa olevia ja käyttökelpoisia verkko- ja medianuorisotyön menetelmiä sekä suunnitella ensimmäisiä nuorille suunnattuja toimintoja jo tulevan kesän toimijakaudelle.

 

Lisätietoja hankkeesta:

Hanna-Kaisa Lähde

projektipäällikkö

Joensuun kaupunki, nuorisopalvelut

p. 050 3626834

hanna-kaisa.lahde@jns.fi

 

projektisuunnittelija

Sonja Issula

PKKY, Niittylahti

p. 050 3101146

sonja.issula@pkky.fi

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: