JNS on the Street nuorten suosiossa

7 Kes

Katutanssitapahtuma JNS on the Street järjestettiin keskiviikkona 6. kesäkuuta Joensuun torilla. Kävijöitä riitti sekä kilpailemaan tanssissa ja graffitimaalauksessa että tutustumaan erilaisiin kojuihin. Myös poutainen sää suosi osallistujia ja tummien pilvien pitkään enteilemä rankkasade alkoi vasta tapahtuman viime minuuteilla.

Hip hop ryhmä -sarjassa nähtiin useita erilaisia esityksiä, joista voiton vei tanssikoulu Cat Peoplen tanssijoiden kilpailua varten kokoama Flash Dancers. Tätä kaveriporukkaa kiiteltiin erityisesti energisestä esiintymisestä. Hip hop duo -sarjassa kilpaili puolestaan ainoastaan kaksi paria, joista ykköseksi tanssi omaperäinen Distracted Duo. Breakdance-sarja peruuntui niukan osallistujamäärän takia, mutta torilavalla nähtiin sen sijaan esiintymässä paikallisten hieman vanhempien osaajien Joensuu B-boys. Yllätyksellisenä ohjelmanumerona nähtiin myös freestyle rap -mittelö sekä Summerin juontajan Ramin esittämä Summerirap.

Graffitikilpailussa käytetyt kolme penkkiä saivat myös kaikki uuden ja hienon kuosin. Nämä taideteokset koristavat kaupungin kävelykatua seuraavan vuoden ajan. Parhaimmaksi penkeistä valittiin 14-vuotiaiden Lennart Heiskasen ja Rise Rissasen rasisminvastainen, avoimuuteen kannustava tuotos.

JNS on the Street päättyi illalla päihteettömiin jatkoihin ravintola Kerubissa, jotka keräsivät myös mittavan osallistujamäärän.

Tapahtuman kuvasatoa on nähtävillä laajemmin Ponunetissä ja videokooste puolestaan Youtubessa:

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: