Leirikuulumisia vol. 2

19 Hei

Kohtaamolaiset viettivät jälleen ikimuistoisen leiriviikon – tällä kertaa Muuvi 2 -leiriläisten parissa. Kuinka mukavaa olikaan viettää hetki leirielämää keskellä kauneinta (joskin epävakaista) kesää! Edellisen leirin tapaan hankkeen väki oli taas leirielämässä mukana mediapajan muodossa. Tällä kertaa 13 – 17-vuotiaiden leiriläisten käsissä syntyi neljä musiikkivideota, joissa seikkaili muun muassa rokkareita, zombeja, viikatemiehiä ja mystinen Pandoran laatikko. Tänä kesänä vanhan Urkan käytävillä on pyörinyt niin karmaisevia ilmestyksiä, että allekirjoittanut tuskin pystyy enää koskaan kävelemään siellä taakseen vilkuilematta…

Nuoret saivat ansaitsemansa vapauden toteuttaa itseään ja tuotokset syntyivätkin hyvin itsenäisesti, suurin tehtävä meillä vetäjillä taisi olla taiteellisten erimielisyyksien sovittelussa. Vaikka juuri kukaan ei ollut tutustunut käytössä olleisiin teknisiin välineisiin aiemmin eikä editointiohjelmakaan ollut entuudestaan tuttu, sujui työskentely ongelmitta ja työn jälkeen ei voinut olla kuin tyytyväinen.

Ihailimme nuorten taituruutta myös torstaina Nuorten pop- tapahtumassa torilavalla, jossa muuvilaiset esiintyivät oikein mukavan kokoiselle yleisölle. Leiriviikon aikana leiriläisten bändit olivat harjoitelleet muutamia covereita ja tehneet jokainen oman biisinkin esitettäväksi tapahtumassa. Jäi semmoinen kutina, että näistä tytöistä ja pojista kuullaan vielä!

Kesän leirimuistoja voit käydä kurkkaamassa myös täältä:

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: