Radio Kohtaamoa eetteristä

31 Lok

Syksyn ensimmäiset radiotyön koulutukset alkavat nyt olla takana. Radiotyön koulutus järjestettiin yhteistyössä Radio OIFM:n  ja Kohtaamo-hankkeen kanssa. Radiotyön koulutuksen ensimmäisessä aallossa olivat mukana Niittylahden opiston nuoriso- ja vapaa-ajan ohjeuksen perustutkinnon Kohtaamo-hankkeen projektioppijat, Riina Rantakylän Bobosta, Maria Sinkkolan nuorisotalolta, Katja 4 H:sta, muttama muu nuoriso- ja vapaa-ajan ohjauksen opiskelija Niittylahdesta  ja Kohtaamo-hankkeen väki.

Radio Kohtaamon ensimmäinen radio-ohjelma tulee ulos Radio OIFM:n taajuudelta (101,5 Mhz) 6.11 klo 16:00. Ensimmäinen ohjelma on Sinkkolan nuorisotalon nimikko-ohjelma ja sen aihe on ajankohtainen. Siinä käistellään Joensuun nuorisovaltuustovaaleja. Radio OIFM:n ohjelmia voi kuunnella kaapelissa( 95,2Mhz)   ja myös netissä osoitteessa: http://www.oifm.fi/kuuntele
Ohjelma-ajat tänä vuonna ovat seuraavat:

6.11 Sinkkola (uusinta 13.11) (Sinkkola +Kohtaamo)
20.11 Bobot (uusinta 27.11)  (Rantakylä + opiskelijat)
4.12 Valkut ( uusinta 11.12) (Nuorisoalan projektioppijat)

Kevätpuolella starttaa sitten radiotyön koulutus myös Enon ja Uimaharjun alueella (yhteiskoulutuksena), sekä näillä näkymin myös Tuupovaarassa. Mikäli haluat mukaan koulutukseen, tai radiotoimintaan, ole yhteydessä oman alueesi nuorisotalolle ja siellä nuoriso-ohjaajiin, tai vastaavasti Kohtaamo-hankkeen työntekijöihin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: