Kohtaamo- hankkeen väen joulutervehdys!

13 Jou

Joulu on jo ovella ja ensimmäinen Kohtaamo-vuosi lähentelee loppuaan. On aika kerrata hieman sitä mitä kaikkea olemme tämän ensimmäisen toimijavuoden aikana saaneet hankkeena aikaiseksi.

Aloitimme siis täysipainoisen hanketyöskentelyn maaliskuun lopussa 2012. Ensi töiksemme rakensimme hankkeelle tämän blogin, liityimme Facebookiin ja Twitteriin ja aloimme tehdä itseämme tiettäväksi.

Ohjausryhmän valitsimme tarkkaan ja harkiten ja saimme mukaan aivan mahtavia, mutta myös ammattitaitoisia persoonia tärkeistä sidosryhmistä.

Vuoden aikana olemme tehneet yhteistyötä Radio OIFM:n, Teacher Gamingin, Joensuun seutukirjston, Pelastakaa lapset ry:n, kansallisen verkkonuorisotyön kehittämiskeskuksen, sosiaaliviraston väkivallaton- hankkeen, Helsingin kapungin Pelitalon ja Verkkoterkkareiden kanssa, mutta tietysti myös Niittylahden opiston ja Joensuun kaupungin nuorisotoimen kanssa. Lisäksi olemme käyneet vierailemassa paikallisissa ja maakunnallisissa nuorisotapahtumissa, dogumentoineet, tehneet digitarinoita, videoita ja radio-ohjelmia. Lieksassa olemme vierailleet alakoululla, kiertäneet Kesätoimituksen kanssa kesän leireillä, olleet mukana tekemässä oikeaa elokuvaa Sonkajärvellä, elokuvanneet musiikkivideoita nuorten kanssa leireillä, opettaneet digitarinamenetelmää ja hyödyntäneet sitä mm. Luovissa,  pitäneet lukuisia hanke-esittelyjä, oppitunteja, järjestäneet koulutuksia ja olemme saaneet kokea todella paljon onnistumisen iloa tämän vuoden aikana.

Ennen seuraavan vuoden haasteita aiomme ihan rehellisesti levätä joulun pyhinä, jotta seuraavaan toimijavuoteen jaksaa sukeltaa sitten mahdollisimman voimaantuneena. Sitä samaa toivon teidän kaikkien muidenkin tekevän!

Tässä teille Kohtaamon joulutervehdys!

 

Mainokset

Yksi vastaus to “Kohtaamo- hankkeen väen joulutervehdys!”

  1. Heikki joulukuu 13, 2012 klo 12:02 pm #

    Oikein rentouttavaa joulua omasta ja koko Verken puolesta Kohtaamo-hankkeen väelle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: