MEDIATAITOVIIKKO 4.-10.2.2013

17 Tam

Mediataitoviikko järjestetään helmikuussa 2013 ensimmäistä kertaa. Vuoden 2013 Mediataitoviikon teemana ovat oikeudet ja velvollisuudet netissä. Mediataitoviikko jatkaa ansiokkaan Tietoturvaviikon perinnettä, mutta näkökulmaa laajennetaan nyt kattamaan useampia lasten ja nuorten mediakulttuurin teemoja. Samalle viikolle Mediataitoviikon kanssa ajoittuu myös kouluissa hyvin tunnettu Sanomalehtien liiton järjestämä Sanomalehtiviikko, mikä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden nostaa mediakasvatus monipuolisesti esille.

Viikon tarkoituksena on herättää keskustelua mediaan liittyvistä kysymyksistä, vahvistaa lasten ja nuorten mediavalmiuksia sekä antaa kouluille mahdollisuus oman mediakasvatuksen kehittämiseen.

Koordinaatti-keskus on yksi Mediataitoviikon yhteistyökumppaneista. Pyydämme teitä verkoston jäseniä välittämään viestiä teemaviikosta omissa organisaatioissanne ja palveluissanne sekä huomioimaan se mahdollisuuksien mukaan omissa toiminnoissanne viikon 6 aikana.

Mediataitoviikon verkkosivuilta löytyy monenlaista materiaalia, jotka ovat vapaasti hyödynnettävissänne. Mediataitoviikolla julkaistaan vielä muun muassa uudistunut nuorten netiketti. Julkaisussa hyödynnetään netikettiä varten laadittuja piirroksia / sarjakuvastrippejä, jotka julkaistaan verkossa viitenä peräkkäisenä päivänä. Sarjakuvat on suunnattu yläkouluikäisille nuorille. Mediataitoviikko näkyy ja kuuluu myös esimerkiksi MTV3:n Huomenta Suomessa ja Radio Novassa.

Mitä sinä haluaisit, että Joensuussa tehtäisiin mediatitoviikolla?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: