Digitarinaa jalkauttamassa…

25 Hel

Pirita Juppi oli jälleen helmikuun alussa Niittylahden opistolla kouluttamassa digitaalista tarinankerrontaa. Koulutus oli kaksipäiväinen ja siihen osallistui tällä kertaa 13 digitaalisesta tarinankerronnasta kiinnostunutta nuorisoalan toimijaa. Minä olin yksi heistä.

Pääsin ensimmäisen kerran itse käytännössä tutustumaan menetelmään ja tuottamaan oman digitaalisen tarinan. Kokemus oli voimaannuttava ja antoisa. Omaan tarinaani voitte tutustua täältä:

Olemme Kohtaamon kanssa olleet myös mukana Vatakalla maahanmuuttajien kielikursseilla viime ja edellisviikolla. Kielikurssien osanottajilla on ollut mahdollisuus tehdä kanssamme digitaalisia tarinoita omasta itsestään, kulttuuristaan ja kotimaastaan. Tämä toiminta jatkuu vielä lähiviikkojen ajan.

Julkaisemme heidän digitarinoitaan myöhemmin myös täällä blogissamme.

Digitaalinen tarinankerronta on noussut yhdeksi keskeiseksi menetelmäksi, jota olemme omassa hankkeessamme lähteneet aktiivisesti jalkauttamaan. Olemme tehneet tarinoita nuorten toiveista yhteistyössä oppisopimusopiskelijoiden kanssa ja dokumentoineet Joen Yö- tapahtumaa yhteistyössä tapahtumatuotantojen kanssa. Olemme vahvistaneet menetelmän avulla osaamista Erityisammattiopisto Luovissa ja Hyvä Amis hankkeessa.

Digitaalisen tarinankerronnan menetelmä muuttaa kanssamme huhtikussa keskusta-alueen uuteen nuorisotaloon Torikadulle. Muutosta tiedotamme lähemmin lisää.

Hanna-Kaisa

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: