oppisopimusopiskelijaksi keskusta-alueen uudelle tilalle?

26 Hel

Joensuun kaupunki hakee 1 työtöntä oppisopimuskoulutettavaa seuraavasti:

Tehtävänimike Nuoriso-ohjaajaharjoittelija

Yksikkö Nuorisopalvelut / Keskustan nuorisotila

Työ alkaa sopimuksen mukaan

Kelpoisuusehdot

Haemme alueelliseen nuorisotyöhön Keskustan alueelle innokasta ja idearikasta aktiivista oppisopimusopiskelijaa. Työtehtäviin kuuluvat mm: nuorten ohjaus, tapahtuma-, leiri- ja retkitoiminnan suunnittelua ja toteutusta, erilaisten teemapäivien suunnittelua ja toteutusta ja mahdollisesti kohdennettua pienryhmätoimintaa.

Opiskelija pääsee mukaan uuden nuorisotilan suunnitteluun ja käynnistämiseen. Uuteen tilaan on tarkoitus kehittää mahdollisimman kattava nuorisotiedotuspiste; kiinnostus verkko- ja mediatyöhön ohjauksen välineenä ja tähän liittyvät hakijan vahvuudet luetaan eduksi.

Lisäksi eduksi luetaan ennakkoluulottomuus tehdä yhteistyötä alueen koulujen kanssa sekä aiempi harrastustoiminta /vapaaehtoistyö tai työkokemus lasten ja nuorten parissa. Työ on pääsääntöisesti nuorisotalolla tapahtuvaa iltatyötä. Työ sisältää myös viikonlopputyötä ja leirityötä.

HEJ:n päätös 18.12.2012 § 131:n mukaisesti koulutettavan edellytetään olevan alle 30-vuotias joensuulainen (kotikunta 31.12.2012), jolla ei ole aikaisempaa ammatillista tutkintoa. Poikkeuksellisesti voidaan hyväksyä henkilö, jolla on aikaisempi ammattitutkinto. Tällöin aikaisemman tutkinnon tulee olla pohjana tulevalle oppisopimuksen kautta tavoitellulle tutkinnolle. Muita valintaperusteita ovat mm. henkilön soveltuvuus kyseiselle ammattialalle, työttömyys ja työnhakijana olo.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisteriote lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi.

Työaika 32 t 30 min / vko

Palkkaus Kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukainen harjoittelijan palkka

Yhteydenotot Nuorisosihteeri Maikki Rouvinen 050 596 4560
Nuoriso-ohjaaja Jenni Turpeinen 050-409 6129

Kirjalliset hakemukset toimitetaan 15.3.2013 klo 15.00 mennessä osoitteella Joensuun seudun työvoiman palvelukeskus, vs. työllisyyssuunnittelija Sari Riikonen, Siltakatu 18, 3. krs, 80100 Joensuu. Hakemuksen mukaan on liitettävä TE-toimistosta saatu työtarjous, jolla varmistetaan hakijan palkkatukioikeus. Edellisessä haussa hakeneiden hakemukset huomioidaan jatkohaussa.

Rikosrekisteriotteen esittämisvelvollisuus:

On X Ei
vs. työllisyyssuunnittelija Sari Riikonen

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: