Silva 2013 Metsänäyttely

10 Kes

Joensuun keskustassa perjantaina 7.6. ja lauantaina 8.6. järjestetty Silva Metsänäyttely houkutteli kahden päivän aikana yli 25 000 kävijää.

Silva 2013 Metsänäyttely järjestettiin nyt viidettä kertaa. Maksuton tapahtuma pidettiin ensimmäistä kertaa Joensuun keskustassa; tapahtumapaikkoina olivat torin ympäristö, Vapaudenpuisto, taidemuseon alue, matkustajasatama ja Rantapuisto. Kesätoimitus kävi tutustumassa näyttelyn tunnelmiin perjantaina.

Pielisjoella nähtiin myös tukkilaisnäytöksiä.

Pielisjoella nähtiin myös tukkilaisnäytöksiä.

Pielisjoen tukkijätkät.

Pielisjoen tukkijätkät.

Metsänäyttely käynnistyi perjantaiaamuna virallisilla avajaisilla. Lämpimässä ja aurinkoisessa säässä käydyn messutapahtuman ensimmäisen päivän suurin vetonaula oli Putous-hahmo Karim Z. Yskowiczin vierailu ja show torilavalla. Myös rantapuistossa tukkilaisperinnettä- ja taitoja yleisölle esitellyt ryhmä oli suosittu läpi tapahtuman.

Karim Z. Yskowicz viihdytti yleisöä torilavalla.

Karim Z. Yskowicz viihdytti yleisöä torilavalla.

Rantapuistossa pidettiin myös skeittikisa. Rampille kerääntyi useampi osanottaja, joista Oi fm:n tuottaja Teemu Korpinurmi valikoi kaksi parasta, jotka saivat palkinnoksi lahjakortit alan liikkeeseen.

Onnelliset skeittikisan voittajat Jussi ja Santeri.

Onnelliset skeittikisan voittajat Jussi ja Santeri.

Taidemuseon pihassa käytiin halonhakkuun SM-kilpailuiden alkukarsintaa, satamassa pelastuslaitoksen näytöksiä ja rantapuistossa skeittikilpailua. Matkustajasatamassa olleet höyrylaivat Mikko, Puijo ja Hurma kiinnostivat sekä nuorta että vanhaa väkeä.

Höyrylaivat matkustajasatamassa.

Höyrylaivat matkustajasatamassa.

Myös muualla kuin keskustassa tapahtui. UPM:n vaneritehtaan, Metlan ja Karelia- ammattikorkeakoulun ovet olivat perjantaina avoimet yleisölle. Seuraava metsänäyttely järjestetään kolmen vuoden päästä. Tapahtuman järjestäneen Pro Agria Pohjois-Karjalan seuraava isompi tapahtuma on Farmari-maatalousnäyttely vuonna 2015.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: