Kohtaamo toiminnassa nuorisokeskus Whisperissä

14 Lok

Uusi uljas nuorisokeskus Whisper (Torikatu 17) avasi ovensa kävijöille viime viikolla. Samalla myös hankkeen toiminnoista pelit ja nuorten toimitus saatiin vihdoin vietyä oikeaan ympäristöön. Tilan takaosassa on nyt toimitushuone uudenkarheine läppäreineen ja pian niille asennetaan myös ammattitasoisen pätevät ohjelmat kuvien ja videon käsittelyyn. Nuorisokahvilan puolella on viisi tietokonetta, joita tullaan hyödyntämään pelikäytössä ja tanssimatot ovat jo matkalla kohti Joensuuta…

Nuorten toimitus

NUORTENTOIMITUSflyerA5

Kaikille avoin nuorten toimitus kokoontuu keskiviikkoisin klo 17-19. Ensimmäisellä kokoontumiskerralla viime viikolla oli paikalla hankkeen kaksikon lisäksi oppisopimusopiskelijat Laura Pitkänen ja Roope Tormulainen. Mikä parasta, heti ensimmäisellä kerralla paikalle uskaltautui myös kaksi innostunutta nuorta! Tästä on oikein hyvä aloittaa. Tällä viikolla vielä kahvitellaan ja tutustutaan, rohkeasti siis paikan päälle kaikki median tekemisestä kiinnostuneet!! Toki mukaan saa hypätä myöhemminkin non-stop-periaatteella. Ajantasaiset tiedot löytää toimituksesta facebook-sivulta ja blogista

https://www.facebook.com/nuortenmedia?fref=ts

http://jomenuoret.wordpress.com/

Seuraavaksi toimituksessa on mahdollista osallistua huippukiinnostaviin koulutuksiin. Tässä syksyn koulutuskalenteripohjaa, muutokset vielä mahdollisia ja niistä ilmoitetaan facebookissa ja blogissa:

23.10. Radiokoulutus 1. kokoontuminen

30.10. Valokuvaus

6.11. Radiokoulutus 2. kokoontumiskerta

20.11. Radiokoulustus 3. kokoontumiskerta

27.11. Kuvankäsittely

Radiokoulutukseen (kaikkiin kolmeen kokoontumiskertaan) sitova ilmoittautuminen Joonatanille (joonatan.soininen@jns.fi) ti 22.10. mennessä.

 

Pelit

http://www.meku.fi/pelipaiva/

Kohtaamo järjestää kansallista pelipäivää (9.11.) edeltävänä viikkona 4.-8.11. kaikenlaista pelillistä toimintaa Whisperissä sekä virtuaalimaailmoissa. Tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin, mutta suunnitteilla on ainakin edellisvuoden tapaan Minecraftia. Lisäksi tarjolla mahdollisesti lautapelailua, tanssimattokisailua ja NHL-liigaa…kannattaa siis seurata silmä kovana Kohtaamon tiedottamista!

 

 

 

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: