Hankekuvaus

Mikä?

KOHTAAMO – nuorten virtuaalisen ja fyysisen kohtaamisen uudet ympäristöt on Joensuun nuorisotoimen ja Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymän yhteistyössä toteuttama ESR-rahoitteinen hanke, jossa kehitetään uusia verkko- ja mediapohjaisia nuorisotyön muotoja.

Miksi?

Nuorisotyö ja nuorisotiedotus tapahtuvat yhä enemmän mediakentällä ja mediakenttää hyödyntäen. Nuoret nähdään aktiivisina median käyttäjinä, sisällöntuottajina ja osallistujina. Hanke pyrkii löytämään menetelmiä ja toimintamalleja nuorten verkkomedioiden käytön hyödyntämiseen nuorisotyössä sekä yhdistämään uutta virtuaaliseen ympäristöön perustuvaa nuorten yhteisöllisyyttä perinteiseen nuorisotalotyöhön. Samalla pyritään tavoittamaan nuorisotyön palveluita heikommin hyödyntäviä nuoria. Nuorisotyön toimintakentän nopeassa muutosliikkeessä alan koulutuksen on tärkeää olla paitsi tiedostaa työelämän kehityskulut myös toimia kentän kehitystyössä aktiivisesti mukana.

Miten?

Hankkeessa suunnitellaan, kartoitetaan, valmistellaan ja testataan nuorisotyön media- ja verkkomenetelmiä sekä luodaan uudenlaisen virtuaalisen ja fyysisen läsnäolon elementtejä yhdistävä tulevaisuuden nuorisotilan konsepti ja kehitetään konseptiin liittyen alan oppimisympäristöjä. Hankkeessa suunnitellaan myös menetelmiä ja toimintamalleja erityisryhmien kanssa tehtävään työhön.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: